De goedkoopste en beste non-stick zoekopdrachten naar gouden eieren, flapjacks koken en dat is nog maar het begin.

Een degelijke bakplaat met antiaanbaklaag is een fundamenteel onderdeel van uw keukenblok. Het houdt in dat je minder (of geen) olie of vet hoeft te gebruiken tijdens het koken, en je hotcakes zullen in ieder geval soepel van je bak glijden als ze klaar zijn. Pannen zonder teflon !

Ze zijn over het algemeen eenvoudiger schoon te maken dan verschillende soorten braadpan en ondanks het feit dat je ze niet moet gebruiken voor boodschappen op hoog vuur, bijvoorbeeld zingen, zou een fatsoenlijke koekenpan met antiaanbaklaag je ding moeten zijn. voor dingen als een onberispelijk gekookt, aangebraden ei.

Maar met de honderden kosten voor een bak met antiaanbaklaag, welk bedrag moet u uitgeven om een ​​fatsoenlijk exemplaar te krijgen en welk goedkoper gerecht krijgt de KEUZE Aanbevolen vinkje van goedkeuring door onze specialisten?

Bescheiden versus dure braadpan
Elk jaar ondergaan CHOICE-specialisten meer dan 30 koekenpannen met veel ontberingen, bijvoorbeeld om variabelen te evalueren die zo natuurlijk zijn om te gebruiken, hun stevigheid en hoe goed ze taken uitvoeren zoals het koken van flapjacks.

Naast het feit dat we enorm veel flapjacks en eieren maken, gebruiken we toch een mechanische arm om de buitenste laag van elke koekenpan meerdere keren te schuren om de flexibiliteit van de bekleding te onderzoeken – een goed teken voor de kans dat het gerecht regel zaken in uw keuken. De grillschotel die we de laatste tijd probeerden, kostte slechts $ 14 tot ongeveer $ 450. Terwijl we kijken naar de laatste score die elke container accepteert, zeggen onze specialisten dat een paar goedkopere modellen echt opstapelen voor duurdere merken, en beter scoren dan de koekenpan die vele dollars meer kost. In elk geval kan een deel van de merken van zeer goede kwaliteit meer uitzonderlijke elementen bevatten die veel voor u kunnen betekenen.

“De hoeken die de beste en meest buitengewoon vreselijke modellen isoleerden, daalden voor het grootste deel naar hun stevigheid en dat soort dingen, ze zijn zo natuurlijk tot vlekkeloos, de ergonomie van de handvatten en hoe zelfs de koekenpan is,”